Opvang kat Coronapatienten en zorgverleners

Kattenhotel In2Cats wil graag een steentje bijdragen om het leed dat het Coronavirus veroorzaakt  iets te verzachten en biedt daarom graag dit gebaar aan.

Ben jij of is een familie, kennissen of vrienden getroffen door het Coronavirus? Zit je ziek thuis, lig je in het ziekenhuis of ben jij die reddende engel die momenteel dag in dag uit bezig is om mensen te redden als zorgverlener? Dan neemt Kattenhotel In2Cats graag met alle liefde tijdelijk de zorg voor je kat van je over. Wij zullen je dagelijks je dagelijks foto's, filmpjes en verhaaltjes sturen, zodat je kat toch nog een beetje bij je is.

Speciale verblijfregeling In2Cats

Het verblijf bieden wij aan tegen de kostprijs zijnde 6 euro per dag (inclusief voer), omdat wij ook inzien dat sommige mensen momenteel in een onzekere tijd zitten qua financiën.  Deze speciale regeling geldt alleen voor mensen die getroffen zijn door het Coronavirus (ziek zijn) en voor de reddende engelen in de zorg.  Onze zorgverleners: artsen, dokters, doktersassistenten, verpleegkundigen en ambulancepersoneel. Deze regeling loopt tot 1 juni 2020. Tenzij de situatie met betrekking tot het Coronavirus al eerder verbetert. Hier hopen wij natuurlijk allemaal op.

De kat dient te zijn ontwormd (niet langer als 3 maanden terug), ontvlooid en ingeënt te zijn tegen de kattenziekte (niet ouder als 3 jaar) en niesziekte (niet ouder als 1 jaar). Het ontvlooien en ontwormen kunnen wij ook verzorgen.
Voor het verblijf kan een periode van maximaal 1 maand worden afgesproken, die desgewenst kan worden verlengd of kan worden ingekort (bij bijvoorbeeld sneller herstel). Bij verkorting geven wij restitutie van de teveel betaalde dagen.

Kosteloos ophalen met de kattentaxi

Is het zelf brengen van de kat of katten moeilijk dan haalt Kattenhotel In2Cat graag de kat kosteloos op. Ook kunnen wij desgewenst jouw kat weer bij je thuis als je weer beter of meer thuis bent. Wij halen in principe alleen kosteloos de kat op in Noord-Holland. Mocht de kat uit een plaats daarbuiten komen dan dient de kat zelf gebracht te worden of rekenen wij het reguliere kattentaxi tarief van 0,60 euro per km.

Veiligheidsvoorschriften voor het ophalen of brengen van een kat

Vanwege het Coronavirus nemen wij strikte maatregelen in acht conform de veiligheidsvoorschriften van het RIVM.  Dit  ter voorkoming van de overdracht van het virus.

  •  Op zachte materialen kan het virus tot 24 uur overleven. Daarom adviseren wij je om de handen zeer goed te wassen met desinfecterende zeep en te drogen met een schone handdoek voor dat u de kat in de reismand plaatst.
  •  Op harde materialen zoals kunststof en plastic kan het virus tot wel 3 dagen overleven daarom vragen wij je om het paspoortje en de reismandje (buiten, binnenkant en deurtje) ook te desinfecteren voor ons.
  •  Je dient zelf voor een reismand te zorgen en de kat in de reismand te doen, want wij gaan niet het huis in.
  •  Doe geen handdoeken, kranten of kleedjes in de reisbench (dus gewoon niks behalve de kat).
  •  Denk aan het kattenpaspoortje met daarin de inentingen van de kat. Deze graag desinfecteren voor dat u het boekje aan ons meegeeft.
  •  De reisbench  met de kat dient op 5 meter afstand van de deur gezet te worden. Zodat wij de reismand veilig kunnen pakken.

Reserveren voor je kat?

Wil je graag reserveren voor je kat of van die van familie, vrienden of kennissen vul dan het reserveringsformulier in op de website of neem telefonisch contact met mij op via 06-16 50 3072. Let op dat je de tekst bedankt voor je reservering krijgt, dan weet je zeker dat reservering goed is doorgekomen. Wij sturen je binnen 24 uur een bevestiging van je reservering.

 

Reserveren

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
    DD-MM-YYYY