Reserveren kattenhotel In2Cats

Wil je graag reserveren bij kattenhotel (kattenpension) In2Cats? Vul dan het contactformulier in. Wanneer wij de reservering hebben ontvangen, dan ontvang je van ons binnen 48 uur een bevestiging.

Bij het plaatsen van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Alle gereserveerde dage mogen bij het brengen van je kat vooraf contant, per pin of per bank worden voldaan. De tarieven zijn per nacht inclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden). Tot 3 weken voor het verblijf kan gratis geannuleerd worden. Bij annulering binnen 1-3 weken voor aanvang brengen wij 50% en binnen minder dan een week van tevoren 75% van de kosten in rekening. Eerder ophalen geeft geen recht op restitutie, bij later brengen blijft de plicht van betaling over de gehele geboekte periode. Bekijk onze tarieven op de tarievenpagina.

Wij vragen u om uw kat voor 12:00 uur op te halen. Dit vanwege de komst van nieuwe gasten. Bij het ophalen na 12:00 uur rekenen wij een halve dag extra . Eventuele dierenarts- en of medicijnkosten dienen bij het afhalen te worden voldaan.

Een geldige enting voor de kattenziekte (niet ouder als 3 jaar) en de niesziekte (niet ouder als een jaar) zijn verplicht om bij kattenhotel In2Cats te mogen verblijven. Er moet minstens 3 maar liever 4 weken zitten tussen de datum van het verblijf en de enting.
Bij de Bordetella neuspipet (niet verplicht) zelfs 8 weken. Zit deze tijd er niet tussen dan kan de kat niet in het hotel verblijven. Daarnaast dient je kat uiteraard ontvlooid en ontwormd te zijn. Tip: StrongHold of Bravecta Plus.

Graag het dierenpaspoortje meenemen bij het brengen van je kat.

We zouden het leuk vinden als je na het verblijf van jouw kat een recensie zou willen achterlaten.

Tot snel, bij 5* Kattenhotel (kattenpension) In2Cats in Heerhugowaard

Cat Resort In2Cats 2022

Met ingang van 7 maart 2022 is Kattenhotel In2Cats : Cat Resort In2Cats geworden. Een 5* hotel met maar liefst 15 thema Suites.
Master Suites voor 2-6 katten en VIP Suites voor 1-2 katten.  Wij bieden ook de optie aan om voor een Match Room te kiezen. Dan ”matchen” wij jouw kat aan een andere kat waarbij ook de voorkeur voor een Match Room is aangegeven. Zodat ze toch nog gezellig met een speelmaatje samen in een Suite komen.  De Suites zijn van alle luxe voorzien die een kat zich maar kan wensen en de styling is in verschillende thema’s zoals de Forest Suite, Bird Suite, Mice Suite, Beach Suite en Dessert Suite.

LET OP! Kattenhotel In2Cats zit al vol met de meivakantie, mei, juni en tijdens de zomervakantie van 20 juli t/m 29 augustus 

De gegevens van uw reservering worden alleen gebruikt voor de reservering van uw kat bij Kattenhotel In2Cats en nimmer verstrekt aan derden. Dit in het kader van de AVG: algemene verordening gegevensbescherming.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
    DD-MM-YYYY