Ragdoll Lux bij In2Cats

Miranda en haar team hebben Lux weer lekker in de watten gelegd en goed verzorgd bij Kattenhotel In2Cats. We ontvingen tijdens onze vakantie leuke filmpjes en foto’s. Daar worden we heel blij van.
Onze Ragdoll Lux zag er heel goed uit dat we haar weer ophaalde. Ze heeft een beetje extra aandacht nodig en gebruikt ook medicijnen. Alles ging heel goed. Top team. Volgend jaar hopen we dat ze weer mag logeren bij in2cats.

Gerry Strijbos - Warmenhuizen

Britse Kortharen bij In2Cats

Onze twee Britse Kortharen zijn met veel liefde en aandacht verzorgd door Kattenhotel In2Cats en haar team tijdens onze vakantie. We kregen regelmatig updates met leuke foto’s van de heren. Ze konden heerlijk in de vensterbank en vanuit de buitenren van hun suite naar buiten kijken en kwamen zeer relaxed thuis. Heel blij met de service van Kattenpension In2Cats! Met een gerust hart laat ik onze katers hier achter. Zeer aan te bevelen 5 sterren kattenhotel!

Dorina Okker – Felix en Frisco - Castricum

Prachtig kattenhotel waar je kat met liefde en respect wordt behandeld. Miranda de eigenaresse van Kattenhotel In2Cats geeft elke dag wel een reactie op wHats app met een foto erbij.
Wij hebben een angstige bange grijze muts van een poes, maar bij Miranda voelde ze zich thuis. Dit jaar gaat onze kat voor de 2e keer naar Miranda toe en wij gaan met een gerust hart op vakantie, omdat we weten dat ze goed zit.

Dorina Assink Klepper - Heerhugowaard

Ik heb mijn 3 katten vanwege een verbouwing en verhuizing bij Kattenhotel in2Cats laten logeren. Ze hebben een goede tijd gehad en zelf vriendjes gemaakt met andere logés. Ik kreeg bijna dagelijks een update van Miranda over hoe het met mijn katten ging. Miranda stuurde mij dagelijks veel mooie foto’s en filmpjes toe. Ik ben blij dat ik een goede opvang heb gevonden waar ik ze met een gerust hart naar toe kan brengen. Kattenpension In2Cats is zeker een aanrader!

Sanne Brillemans

Onze Ozzy is 3 weken in het kattenhotel In2Cats geweest. Wat ben ik blij dat ik voor Kattenhotel In2Cats gekozen heb. Je krijgt foto’s en filmpjes tijdens je vakantie. Je kent je eigen kat en je ziet dat hij het fijn heeft. Dank je wel Miranda voor je goede zorgen. Je zal Ozzy vaker te logeren krijgen!

Cecile Lammers - Middenbeemster

Toen ik Miranda ontmoette en haar hoorde vertellen over haar Kattenhotel In2Cats klonk zij meteen als iemand aan wie wij onze Nozem durfden toe te vertrouwen. Toen hadden we het hotel nog niet gezien! Nadat we dat op de website goed hadden bekeken, belden we Miranda met een aantal vragen. Wij hebben onze kat nog niet heel lang en het is een katje dat al veel heeft meegemaakt. De kennis die uit haar antwoorden klonken, hebben ons meteen overtuigd. Het is de eerste keer dat we meteen kiezen voor verblijf in een kattenhotel in plaats van dagelijkse verzorging aan huis. We hebben Nozem nu eerst laten kennismaken tijdens een korte vakantie en brengen hem met een gerust hart voor een iets langere tijd. We weten dat hij bij Miranda en het hotel alles heeft dat hij nodig heeft. En meer…(vriendjes!).

Clara Overes - Amsterdam

Dankzij de voortreffelijke verzorging van Miranda van Kattenhotel In2Cats heeft onze Sibeer Sammy het heel erg naar zijn zin gehad. Elke dag een foto of een video zorgden ervoor dat wij met een gerust hart weg konden. Bedankt Miranda!

Asta Holersma - Zuid-Scharwoude

Geweldig kattenhotel voor de allerbeste zorg tijdens vakanties bijvoorbeeld. Erg lieve eigenaresse en super schoon alles! Mijn twee katten Pluis en Muis komen er nu al het derde jaar en het blijft fantastisch voor ze. Echt een soort vakantie ook voor hen daar bij Kattenhotel In2Cats! ????????

Birgitta van Essen - Schoorl

Wij hebben onze beide katten : Draakje en Meisje 6 weken bij Kattenpension In2Cats gebracht omdat wij even tussen 2 woningen zaten. Beide katten hebben genoten van de ruimtes en aandacht die ze hebben gekregen. Miranda kent de katten die zij verzorgd heel erg goed en merkt het direct op als het niet goed met ze gaat, zoals bij onze kater. Door haar oplettendheid heeft hij de juiste medische zorg gekregen en was hij snel weer het oude. Onze poes is altijd een schuchter beestje geweest, maar bij In2Cats was daar niets van te merken, zo fijn vond ze het. De foto’s en video’s die we dagelijks kregen opgestuurd hebben ervoor gezorgd dat onze kinderen de katten niet al te veel misten. Ik raad In2Cats aan als je een home away from home zoekt voor je kat!

Youandi Kasman - Alkmaar

Voor ons was het fijn dat onze Blixem in een veilige omgeving, een heerlijk weekend had terwijl wij onze handen vrij hadden voor familiebezoekjes. Blixem komt zeker tijdens de vakantie weer logeren bij Kattenhotel In2Cats. Hij heeft er veel speeltjes, klim en klauter mogelijkheden, verschillende ruimtes en een buiten bij In2Cats had hij het helemaal naar zijn zin.

Marion Stam - Westzaan

Kattenhotel In2Cats is een geweldig adres voor de opvang van onze Noorse Boskat Tetter. Andere jaren kwam ze vaak ziek van de stress terug uit het asiel. Maar bij Kattenhotel in2cats geen problemen, dankzij de geweldige lieve zorgen van Miranda. Wat heel leuk is, zijn de foto’s en filmpjes iedere dag. Super leuk!! Tetter komt zeker nog vaak logeren!!

Corrie Mosch - Beverwijk

Kattenhotel In2Cats gerund door Miranda is echt een topplek om je kat met een gerust hart aan over te laten als je op vakantie gaat. Miranda is een warm persoon en heeft het kattenhotel voorzien van allerlei fijne plekjes waar je kat kan relaxen, klimmen en spelen. Het is hygiënisch en schoon en van alle gemakken voorzien. Tijdens het verblijf wordt je voorzien van foto’s en filmpjes van het verblijf van je kat of poes. Dit vond ik erg fijn. Bij het ophalen van onze Finley (rond de kerstperiode) kregen wij zelfs een prachtige kerstkaart en een speeltje voor onze kat mee. Super attent! Voor ons is dit de vaste verblijfplek van onze kat. Wij zijn Miranda erg dankbaar.

Anouk Zijlstra - Alkmaar

Afgelopen week hebben onze drie katten voor het eerst bij Kattenhotel In2cats gelogeerd. Wat een super fijn hotel is dit met mooie, schone ruimtes, veel aandacht en dagelijks leuke foto’s en updates.
Wij komen dan ook graag terug bij Kattenhotel In2Cats, dank jullie wel!

Charlotte Engelenburg - Amsterdam

Wij vinden Kattenhotel In2Cats een heel goed onderkomen voor katten met veel leuke speel- en slaapplekjes. Er is goed voor onze katten gezorgd. We kregen regelmatig updates via de app van onze twee mooie jonge Ragdoll kittens. In2Cats is voor ons dan ook een echte aanrader.

Jerome Brussee - Amsterdam

Geweldige plek voor je kat. Onze Maine Coon Tenzing kon samen met de andere katten spelen binnen en buiten. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze kat, ondersteund met leuke foto’s en berichtjes.
Tenzing heeft het er heel goed gehad. Hij zat dik in zijn vacht. Zag er heel goed uit en hij wilde niet eens meer mee terug. Gelukkig was hij ook heel blij toen hij weer thuis kwam. We komen zeker bij terug bij In2Cats.
Heel veel dank Miranda van Kattenhotel In2Cats voor alle goede zorgen❤️. Esther en Marc

Esther van Mourik - Enkhuizen

Wij zijn echt superblij dat we dit fijne kattenhotel hebben gevonden. Bij Kattenhotel In2Cats kunnen we met een gerust hart onze twee Bengalen Mazzel en Brooche achterlaten. Het is er super schoon en ze zo worden goed verzorgd. Je kunt echt merken dat Miranda haar passie en liefde bij de katten ligt.

Mirjam van der Pol, Den Helder

Mirjam van der Pol - Den Helder

We moeten er echt wel een reisje voor maken, maar het is zeker de moeite waard. Ik laat Matroosje met een gerust hart bij Miranda van Kattenhotel In2Cats achter. Zij verzorgt de katten liefdevol, het verblijf is schoon, de inrichting heel gezellig; de katten hebben volop ruimte om te spelen of om zich op een veilig plekje terug te trekken, als ze daar behoefte aan hebben. En de fotootjes die Miranda regelmatig toestuurt, zijn natuurlijk altijd welkom. Een prima kattenpension en logeeradres! Goke Smits, Amsterdam

Goke Smits - Amsterdam

Ginger net opgehaald bij Kattenhotel In2Cats, hij herkende ons gelijk en miauwde. Super hygiënisch kattenpension en hij is in het hotel verwend met onder andere zalm. Hij had het heerlijk naar zijn zin en is fotogeniek zei Miranda. Ginger is super sociaal en kan heel goed met de andere overweg echt een aanrader om je kat daar te brengen. Volgend jaar komt hij zeker weten weer bij In2Cats. Miranda super bedankt, je hebt echt een hart voor katten. Dikke complimenten. knuffels van Ginger en ons.
Jacoline van Baten

Jacoline van Baten - Alkmaar

Voordat we onze vriend hier zouden laten logeren zijn we eerst wezen kijken bij kattenhotel In2Cats. We waren meteen enthousiast over de leuke ruimte. Miranda is zeker een gepassioneerde katten liefhebster die heel goed snapt wat katten willen.
We hadden een goed gevoel toen we onze Sylvester wegbrachten en Miranda nam ruim de tijd voor ons. Ook heel leuk waren de regelmatige updates via Whatsapp. Sylvester en wij waren heel blij met je Miranda! Bedankt voor de goede zorg en de mooie foto’s

Rob en Anna - Alkmaar

Heerlijke plek voor de poezels . Meer dan genoeg ruimte in het prachtige verblijf en altijd liefdevolle verzorging bij In2Cats. Prima bereikbaar, schoon en netjes. Kortom een enorme aanrader!

Andre Vet - Purmerend

Binkey heeft voor het eerst gelogeerd bij in2cats. Hij heeft het prima naar zijn zin gehad bij Miranda en we konden binkey met een gerust hart achterlaten. Tijdens onze vakantie foto’s en video’s toegestuurd gekregen konden we toch effe kijken hoe het met hem gaat.
Miranda bedankt voor al je goeie en liefdevolle zorgen voor onze Binkey. Volgende vakantie komt hij zeker weer bij je logeren.  Groetjes Patricia en Ronald

Patricia de Best - Heerhugowaard

Een geweldige plek voor je katten. Het is er schoon en gezellig met veel klim en speel dingen. Daarbij is de eigenaresse zeer betrokken en heel lief. Dat heb ik gemerkt na een ongeluk waarbij mijn kat haar pootje kwijt raakte. Hierbij heeft zij mij geadviseerd en een luisterend oor geboden.

Henny Drieenhuizen - Alkmaar

Miranda runt het katten hotel met zeer veel liefde en enthousiasme. We hebben eerst kennis kunnen maken en rond kunnen kijken voor we zouden beslissen of we onze kat Merlin bij In2cats zouden laten logeren.

Zowel voor ons als voor Merlin was het spannend omdat we nog nooit eerder gebruik gemaakt hebben van een kattenhotel. Na de hartelijke ontvangst en rondleiding door eigenaresse Miranda hadden we een zeer goed gevoel en hebben we online geboekt.

Er wordt super op hygiëne gelet er is fijne muziek op de achtergrond, veel verstop en speelplekjes en er is een aparte kamer voor als het vermoeden bestaat dat een katje diarree heeft en mogelijk andere katten kan besmetten. Die verblijft dan apart. Ook als katten wat angstig zijn kunnen ze in een aparte kamer wennen. Merlin was slechter best snel gewend en toen we hem 10 dagen later gingen ophalen was hij super relaxed! Alsof hij zelf ook op vakantie was geweest. Dat gaf een nog beter gevoel.

We kregen tijdens de vakantie regelmatig fotootjes via WhatsApp, erg leuk. Volgende keer zullen we onze vriend hier graag weer laten logeren. Bedankt Miranda, voor de goede zorgen.

Sonja Korringa

Merlin bij kattenhotel In2Cats

Onze kater Merlin hebben wij elf nachten bij In2Cats ondergebracht. Wijzelf gingen op reis en ons huis werd ondertussen verbouwd en we wilden deze drukte zelf al niet, laat staan dat we onze grote vriend in de ellende achter wilden laten. Met enige spanning hebben we hem naar in2cats gebracht waar Miranda en haar team de zorg op zich namen.

Tijdens onze reis kregen we regelmatig foto’s en zagen we dat meneer het na enige gewenning prima naar zijn zin had. Onze lichte bezorgdheid verdween als sneeuw voor de zon en toen we hem ophaalden was hij uitermate ontspannen en erg op zijn gemak. Het leek of hij zelf ook vakantie had gehad. Thuis ging ook al meteen alles zijn gangetje, hoewel meneer wel wat knuffelig was.

Normaal past de buurvrouw (prima) op onze kat maar nu we weten dat hij het zo prettig heeft gehad laten we voortaan deze zorg over aan in2cats.

Roel en Sonja - Hoorn

Onze 2 brits kortharen Max & Dex zijn voor het eerst ruim 2 weken op vakantie geweest bij Kattenhotel In2Cats. Ze zijn geweldig verzorgd en we werden regelmatig op de hoogte gehouden d.m.v. foto’s en filmpjes waar we erg blij mee waren. Ook omdat het voor ons en de katten de eerste keer was. Met ophalen stonden we eerst met Dex te kletsen en onderhand was Max al bijna in zijn Bench gekropen. Mochten we een volgende keer weer in nood zitten dat gaan ze daar zeker weer heen! Bedankt Miranda!

John en Joyce Veltrop - Purmerend

Mijn 2 katten en de kat van mijn zus zijn samen 11 dagen in een privehuisje bij In2Cats geweest. Mijn 2 katten zijn 13 en 12 jaar en zijn nog nooit naar een kattenhotel geweest. De kat van mijn zus is 1 jaar. We waren wel een beetje zenuwachtig hoe ze zouden reageren, maar dat was helemaal niet nodig. Miranda zorgde supergoed voor ze en bijna elke dag kregen wij foto’s toegestuurd. We konden zien hoe goed ze het naar hun hadden. Wij zijn ontzettend tevreden met hoe alles gegaan is en de goede en liefdevolle verzorging die onze katten hebben gekregen. Miranda heeft overduidelijk een speciaal plaatsje voor katten in haar hart. Als het nodig is, komen onze katten zeker weer logeren bij In2Cats. Ga zo door Miranda en nogmaals bedankt voor de goede zorgen!!

Yasemin Tunc

Onze poes Petite is voor de eerste keer komen logeren in het katten hotel, in2Cats. Best wel spannend voor haar en ons. Na eerst even kennis gemaakt te hebben met Miranda en haar kattenhotel,
hebben we Petite een midweek gebracht. Elke dag kregen we een foto of filmpje van Petite wat heel fijn was. Bij het ophalen konden we ook zelf zien aan Petite dat ze het prima naar haar zin had. We doen het zeker nog een keer!

Ines Kloes - Heerhugowaard

Roos heeft het prima naar haar zin gehad bij Kattenhotel In2Cats in Heerhugowaard, dat kon ik wel zien aan de fotootjes die Miranda via de WhatsApp stuurde. Het kattenhotel is erg leuk opgezet, er is een bench om eventueel te wennen, maar Roos ging meteen op onderzoek uit. Aan beide kanten van het hotel zijn buitenverblijven met veel klimmogelijkheden en binnen en buiten zijn veel lekkere plekjes om te liggen. Thuis is maar saai vergeleken bij Kattenpension In2Cats. Dank je wel Miranda!!!!

Sandra van der Zalm - Alkmaar

5* voor Kattenhotel In2Cats! Wij brengen onze kat hier regelmatig naartoe en zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van dit kattenhotel. Regelmatig krijg je een foto van je kat toegestuurd zodat je ook op je vakantieadres weet hoe het met je kat gaat.
De opzet van het kattenhotel is zeer netjes, schoon en heeft veel plekjes waar de katten kunnen spelen en uitrusten. Miranda is zeer gastvrij en heeft duidelijk zeer veel kennis over katten, hun gedrag en leefomgeving!
Kattenhotel In2cats krijgt van ons een dikke 10!

Janneke Drop - Alkmaar

Onze poes Noortje heeft daar twee weken vakantie gevierd bij Kattenhotel In2Cats en ze heeft het daar goed gehad. Wij kregen daar bijna dagelijks foto’s en filmpjes van te zien. Het is er hygiënisch, leuk en speels ingedeeld. Er zijn genoeg slaapplekjes, ze kunnen naar buiten en er zijn genoeg looproutes en dingen te doen.

Mariette Betram

Onze bange kat Jimmie heeft het zo naar zijn zin gehad bij Kattenhotel In2Cats in Heerhugowaard dat hij bijna niet meer mee terug wilde. Hij heeft hier 18 nachtjes gelogeerd. Het ziet er allemaal heel leuk verzorgd en gezellig uit. De katten hebben alle ruimte en worden verwent met aaitjes en kattensnoepjes. Ook was het erg leuk dat Miranda bijna elke dag foto s naar ons opstuurden. Kortom het is voor herhaling vatbaar en we zullen het ook aan iedereen aanraden. Bedankt Miranda!!

Cora Sterkenburgh - Alkmaar

Eerste keer dat onze Britse Korthaar naar kattenhotel In2Cats ging, super tevreden en de kat heeft het heerlijk gehad. Echt een aanrader om hier je kat/poes tijdelijk onder te brengen. Miranda is een fantastische gastvrouw voor de katten en wij kregen regelmatig updates en foto’s hoe het ging, top Miranda bedankt en tot de volgende vakantie

Edwin van Rij - Schagen

Mijn eerste bezoek aan Kattenhotel In2Cats voelde zo goed het zag er netjes en schoon uit, veel speeltjes, ik had dan ook gelijk besloten Monkey 1 week te laten logeren. Monkey is wat verlegen en erg op zichzelf maar wat ik heb vernomen heeft ze het erg naar haar zin gehad. Wat ik zo leuk vindt dat Miranda foto’s en filmpjes van de logeetjes op FB plaats, als je dat ziet zit je toch rustig op je vakantie adres. Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en hopenlijk tot een volgende keer. Big hug van mij en Monkey.

Bonny Ray

Onze poezenzusjes Plof en Sokjes logeerden deze week voor de eerste keer in In2Cats. Dat was reuze spannend voor ons allemaal maar onvermijdelijk vanwege een grote verhuizing. Hoe fijn als je dan dagelijks updates krijgt van het poezenleven in dit geweldige kattenpension en je met een gerust hart kunt vertrouwen op de goede en professionele zorgen van Miranda de eigenaar van In2Cats: een heus resort voor katten die willen luieren, spelen, klauteren, klimmen of met rust gelaten willen worden. Een aanrader voor alle poezenmoeders en -vaders. Velen, van heinde en verre, zijn je al voor geweest.

Sandra de Weijze - Amsterdam

Mijn katten hebben het erg naar hun zij gehad. Ze zijn er drie weken geweest en wilde eigenlijk helemaal niet naar huis toe. Eenmaal thuis liepen ze te miauwen voor hun vriendjes. Blij met alle foto’s en berichtjes zodat ik met een gerust hart op vakantie kon gaan. Een aanrader voor iedereen!

Liesette Drieenhuizen - Alkmaar

Afgelopen januari heb ik m’n 2 katten voor een lange tijd (ruim 6 maanden) onder gebracht bij Miranda. Nu is de een heel gemakkelijk, maar de ander was angstig en heeeeeeel erg gestrest. Miranda heeft deze met veel liefde en aandacht opgevangen en beide katten waren in een relatief korte periode ontspannen en ‘King & Queen of the Hill’. De professionaliteit en persoonlijke aandacht van Miranda was zwaar boven verwachting! Ook op het gebied van hygiëne en controle op gezondheid. Een aantal keer per week kreeg ik een foto of video van m’n twee tijgers. Ik kan iedereen zonder enige twijfel In2Cats aanraden en ik kan/zal m’n katjes met een gerust hart hier weer laten verblijven. Miranda, je bent een topper!!

Rutger van der Giessen - Haarlem

Eerst een kijkje mogen nemen waar onze sammy nou eigenlijk terecht kwam. Super netjes en schoon. Alle namen en lievelingsdingen van elke kat kon zo opgenoemd worden. Dus sammy daar gebracht en elke dag foto’s mogen ontvangen van hoe goed hij het daar had. Moe maar voldaan is sammy nu weer thuis, zeker een aanrader

Lotte Ruiter - Heerhugowaard

Voor het eerst heb ik mijn Britse Korthaar James bij in2cats ondergebracht tijdens mijn vakantie. Kan niet anders zeggen dat dit erg goed is bevallen. Keurig ruim en schoon verblijf. Voor de katten die moeten wennen is er een ‘rustig’ verblijf gecreëerd met wat rustigere katjes ( vond ik een prettig idee ) Mijn Brit James is 9 dagen geweest en ik heb 9 dagen foto’s en berichten ontvangen hoe hij het maakte, een service die ik buitengewoon heb gewaardeerd. Kortom een echte aanrader als je je kat met een goed gevoel wilt achter laten.

Caroline IJsselstein - Alkmaar

Bobby heeft een topvakantie gehad, heeft heerlijk gegeten, is gepamperd, heeft vriendjes gemaakt maar was ook weer klaar om naar huis te gaan. Tot de volgende vakantie!

Harma van der Vinne - Purmerend

Ruimtes zien er zeer verzorgd en netjes uit, genoeg ruimte voor de katten om te dollen en te spelen, of om rustig te luieren.
Onze 3 katten hebben hier een week gelogeerd en toen we ze kwamen halen wouden ze eigenlijk niet weg.
De eigenaar stuurt je meermaals foto’s per Whatsapp en post het eea op Facebook zodat je kunt zien dat je katten het naar hun zin hebben.
Ze gaan hier zeker vaker heen!

Lucas van Schouwen - Heerhugowaard

Onze kat Jack is 19 dagen verbleven bij In2Cats en heeft het echt geweldig gehad. Hij wilde niet meer mee naar huis en eigenlijk wilden ze hem liever houden! Hij is echt goed verwend en verzorgd en volgende x komt hij weer logeren! Een super mooi verblijf waar de katten veel plezier beleven, zowel binnen als buiten en ze krijgen ontzettend veel lieve aandacht. Wat ook superfijn is dat hij terecht kon terwijl hij apart voer krijgt.

Wietske Susanna - Hillegom

2,5 week heeft mijn kat Puk gelogeerd bij Miranda. In het begin vond Puk het maar niks, gelukkig liet ze zich knuffelen door Miranda en na een aantal dagen begon ze te wennen.
Miranda let goed op de katten, geeft veel aandacht. Zo kreeg Puk het natvoer apart omdat ze zich anders liet wegjagen.
Erg fijn dat je gerust op vakantie kan terwijl je kat de juiste verzorging en aandacht krijgt.

Nicole Fliek - Julianadorp

Wij zijn op vakantie en komen morgen terug, maar tijdens onze vakantie zijn wij op de hoogte gehouden! Zo leuk om te lezen, dat onze 3 katten, ook een fijne vakantie hebben, ik weet zeker dat ze volgend jaar weer gáán.

Anja Jansen - Heerhugowaard

Kattenhotel In2cats is een fijn pension voor katten, met name omdat het pension helemaal is ingericht op katten en er geen honden zijn. De katten delen een binnenruimte en kunnen ook naar buiten wanneer ze willen en dat is voor veel katten prettig. Ze hebben genoeg plekjes om zich terug te trekken. Miranda is een echte dierenvriend met het hart op de juiste plaats. Ze houd de katten goed in de gaten en geeft ze de verzorging op maat die ze nodig hebben en heel veel aandacht! Kortom, een aanrader!

Beyaz heeft het enorm naar haar zin gehad, en ik ben met een goed gevoel op vakantie geweest.�

Canan Celik – Beyaz - Heerhugowaard

Doordat we met de hele familie op vakantie gingen dit jaar en de oppas die eerder in huis heeft gezeten ook niet kon, gingen onze dames voor het eerst naar het pension. Ik vond het wel even spannend maar wist dat ze in goede handen waren. Saar en Fien moesten wel eventjes wennen maar aan alle foto’s en filmpjes te zien hebben ze het heel erg naar hun zin gehad! Ongeveer om de dag (of vaker) kreeg ik een update met foto’s, wat ik heel fijn vond. Zo kon ik met een gerust hart op vakantie en werden m’n dames super verzorgd!

Michelle van den Nieuwboer - Heerhugowaard

Geweldig!! door omstandigheden konden mijn ouders en buren niet op de katten passen zoals ze al 13 jaar (ver) gewend zijn. Maar vanaf nu blijven ze logeren in dit hotel! mijn 2 uiterst verwende katjes hebben het hier zo verschrikkelijk naar hun zin gehad, dat ik ze met moeite mee naar huis kreeg. Om de dag heb ik lieve foto’s of berichten van de eigenaresse gekregen en de katten reageren echt op haar stem. Zo’n lieve vrouw die zo verschrikkelijk goed is met kattengedrag. Een van mijn katten vond ik altijd een beetje contact gestoord met andere katten hier op de buurt. Nu in het hotel maakte ‘De Siep’ (zo heet i) zelf om de dag nieuwe vriendjes, eerst bleef hij alleen een dag op zolder, die ideale plek om alles te overzien en lekker te schuilen, Maar na 2 dagen was hij ook thuis vermaakte zich zelfs buiten. De andere Garfield was gelijk weg en lekker bezig met zijn nieuwe speelmaatjes. Echt een aanrader!!!!

Barbel Schakel - Heerhugowaard

Onze Pukkie heeft het drie weken zeer naar zijn zin gehad. Wij werden regelmatig met foto’s en appjes op de hoogte gehouden. Geweldige opvang waar met veel liefde voor de katten wordt gewerkt. Miranda nogmaals bedankt voor de goede zorg!

Marja Vijn-Ypma

Je kat stuur je niet zomaar ergens naartoe als je op vakantie gaat. Je kunt je katten gerust aan Miranda overlaten. Haar pension is een heus kattenparadijs! Heerlijke plek om te klimmen, krabben en te luieren. Onze katten zijn hier nu twee keer geweest en zijn heel goed verzorgd en vertroeteld. Een aanrader dus!

Mar Hui - Hoorn

We hebben onze kat Google 6 nachten naar Miranda van in2cats gebracht. Hij is deskundig maar vooral liefdevol verzorgd. Voordat we Google brachten mochten we even komen kijken in het pension, wat we erg fijn vonden. Tijdens zijn verblijf kregen we foto’s opgestuurd wat ons een gerust gevoel gaf. De volgende keer als we op vakantie gaan brengen we hem graag weer naar in2cats!

Marissja Lakeman - Heerhugowaard

Miranda nam uitgebreid de tijd om ons een rondleiding te geven voordat wij onze kitten bij haar lieten logeren. Een schone, nette en verzorgde omgeving met veel speeltjes voor de aanwezige katten. Onze kleine man voelde zich snel op z’n gemak en dat zagen we ook terug in de foto’s die Miranda de dagen erna naar ons stuurde. Wij kloppen absoluut weer bij Miranda’s Kattenhotel In2Cats aan. Bedankt!

Laurens Andriessen - Alkmaar

Onze Fietje, een poesje van 9 maanden oud, heeft een hele fijne tijd gehad in het kattenhotel van Miranda. Voor onze geruststelling stuurde Miranda ons af en toe een foto/filmpje toe op ons vakantieadres. Toen wij zagen, dat Fietje het zo enorm naar haar zin had, begon onze vakantie pas echt. Het kattenhotel In2Cats is een aanrader. Fietje gaat er zeker weer naar toe. Miranda bedankt voor je goed zorgen.

Diny en Jaap Faber - Heerhugowaard

Ginger en Ruby hebben vorige week heerlijk genoten van hun vakantie bij In2Cats. Ze hadden zelfs moeite met afscheid nemen….continue in de auto terug naar huis gemiauwd. Dank voor alle goede zorgen en zeker tot de volgende keer!!

Mickey Rietbergen - Heerhugowaard

Moos ‘The Giant’ kater heeft een fantastische vakantie gehad! Hij heeft heerlijk gespeeld en gerend. Miranda is heel zorgzaam en lief voor alle katten. Daarnaast ziet het verblijf er netjes en schoon uit. Ik ben met een gerust hart weggeweest en breng Moos in de zomer ook weer heen! Dank je wel Miranda voor alle goede zorgen!

Inge Insing - Heerhugowaard

Onze poes heeft hier een toptijd gehad! Heel erg netjes en schoon, mooi buitenverblijf en – wat vooral belangrijk is – veel persoonlijke en liefdevolle aandacht! Chapeau!

Suzanne Bos - Alkmaar

Onze poes Dusha is nu voor de tweede keer bij kattenhotel In2Cats geweest en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Miranda zorgt met hart en ziel voor de katten en elke kat krijgt precies wat hij/zij nodig heeft. Of het nu speciaal voer, beetje extra aandacht, kambeurten of wat dan ook is, het wordt met liefde gedaan. De updates die ze heel regelmatig geeft met filmpjes en foto’s zijn ook een super service waardoor de baasjes nog geruster weg kunnen gaan. Verder zijn er meer dan voldoende ligplekjes, mandjes, klimpalen, verstopplekjes binnen en buiten en allemaal goed verzorgd. In2Cats is wat míj betreft echt een aanrader!

Linda Lugtenberg - Heerhugowaard

Al bij de 1e kennismaking met Miranda en bij de aanblik van haar originele ingerichte kattenhotel hadden wij het gevoel dat zit wel ”snor”… Wij brachten dan ook vol vertrouwen onze kitten Bo van 5 maanden oud voor ruim 3 weken onder op deze prachtige locatie. En het heeft Bo aan niets ontbroken, stoeien en spelen met de andere poezenvriendjes, uitgebalanceerd eten, klauteren en klimmen en regelmatig een kroel en aandacht van Miranda. Wat wij ontzettend hebben gewaardeerd is de update om de paar dagen middels een bericht, filmpje of foto. Kortom, niets dan lof!

Fleur Rooks - Alkmaar

Onze, niet zo makkelijke, Streep heeft 2 weken bij Miranda door gebracht. Door foto’s, filmpjes en berichten werden we goed op de hoogte gehouden. En van een kat die niet van knuffelen hield, hebben we nu een kat die heerlijk bij je komt zitten. Het is voor ons echt een win-win situatie geweest. Bij een vlg vakantie brengen we Streep zeker weer bij In2Cats.
Groetjes Renata

Renate de Boer

In2Cats is echt een top kattenhotel. Zoveel zorg, warmte en aandacht hier voor onze twee kittens Beau en Dias. Ze hebben er deze keer twee weekjes gelogeerd en ik zou ze nergens anders heen willen brengen. Ze hebben het er zo naar hun zin gehad dat ze volkomen relaxed thuiskwamen. En wij konden daardoor vol vertrouwen van onze vakantie genieten. Dank je wel weer Miranda en tot de volgende vakantie.

Esther Scharloo - Heerhugowaard

Bij In2Cats doet Miranda er alles aan om het de poezels naar de zin te maken: klimpalen, hoge slaapplekken, buitenrennetjes, fonteintjes en rustige muziek. Kortom, ben je even niet thuis en zoek je een lief en gezellig logeeradres, dan is In2Cats the place to be.

Josefa Meijer

Een DIKKE aanrader voor diegene die om zijn/haar dieren geeft en een luxe warme comfortabele verblijf hem/haar gunt. We hebben hiervoor gekozen omdat we niet zo een goede ervaring hadden met iemand anders in een andere dorp waardoor we naar een betere katten hotel zochten. Na deze ervaring, bij In2cats, willen we geen andere meer. Onze poes is hier enorm in de watten gelegd, en bij het ophalen merkten we meteen dat ze zich er thuis voelde/ wou niet eens mee. En ze zag er heel goed en gezond uit en heel ontspannen, geen geurtje te bekennen. Wij zijn heel blij met jullie!!!Dank jullie wel!!! Ook hoe vriendelijk jullie en open voor alles staan! T hotel is ook om er in te willen blijven, zo ontzetten mooi en overvloed aan alles voor de katjes (speelgoed, naar alle smaken schuilplekjes, veel met boomstammetjes gemaakt, erg erg mooi en katten hebben er veel vreugde, dat merk je als je binnen komt en alle katjes ontmoet). Ook goede voer en stromend water (fonteintje). Ik kan blijven schrijven, maar dit is Hemel en Aarde vergeleken met wat we al hebben meegemaakt! We komen Graag in de zomer terug!!

Lena Wijker - Heerhugowaard

Mijn twee Ragdolls Kitty en Blair hebben een fantastisch 5* logeer weekje gehad bij Miranda van In2Cats! Per toeval kwam ik bij dit kattenhotel, omdat het kattenhotel waar ik ze normaal breng dicht was in de week dat ik op vakantie ging. Ik weet zeker dat In2Cats het nieuwe kattenhotel wordt voor mijn twee diva’s, want heb me geen moment druk hoeven maken of het allemaal wel goed ging. Het is het op en neer rijden van Amsterdam naar Heerhugowaard meer dan waard!! Bedankt Miranda voor alle goede zorgen 🙂.

Margriet Huberts - Amsterdam

Gijs heeft een fantastische vakantie gehad bij In2Cats! Wat heeft Miranda hem ontzettend liefdevol en goed verzorgd. Ook zijn tweemaal daagse medicatie ging er zonder moeite in. We komen hier zeker terug en we raden In2Cats iedereen aan die een kattenhotel zoekt!

Muike van Oosten - Noord-Scharwoude

In2Cats is fantastisch! Met veel warmte, liefde en sfeer worden de diertjes verzorgd! Onze lieve Bambi kreeg zelfs een aantal dagen heerlijk gekookte vis en extra aandacht gezien haar darmpjes een beetje overstuur waren. Bijna dagelijks worden er foto’s en filmpjes gestuurd. Nogmaals dank voor alle goede zorgen! Liefs Danielle en Denise

Danielle Hamelijnck – Den Ouden - Amsterdam

Mijn twee Ragdolls Kitty en Blair hebben een fantastisch 5* logeer weekje gehad bij Miranda van In2Cats! Per toeval kwam ik bij dit kattenhotel, omdat het kattenhotel waar ik ze normaal breng dicht was in de week dat ik op vakantie ging. Ik weet zeker dat In2Cats het nieuwe kattenhotel wordt voor mijn twee diva’s, want heb me geen moment druk hoeven maken of het allemaal wel goed ging. Het is het op en neer rijden van Amsterdam naar Heerhugowaard meer dan waard!! Bedankt Miranda voor alle goede zorgen 🙂.

Margriet Huberts - Amsterdam

Aanrader! Op korte termijn wegens omstandigheden hadden we een hotel voor onze britse korthaar nodig. Dat ik belde was dat geen probleem en konden direct terecht. Onze kat heeft het er erg naar Ze zin gehad, hij heeft de eerste 2 uur bij thuis komst vooral zitten zoeken en miauen waar ze maatjes gebleven waren.
Voor dat we hem er heen zouden brengen zijn we eerst weZen kijken en overleggen, alles is mogelijk naar je eigen wensen.! Heeft je kat bijv. Ander voer dan wordt dat gewoon geregeld. Niets was een probleem.! Bijna elke dag een paar foto’s toegestuurd gekregen. Perfecte verzorging!

Maikel Appelman - Heerhugowaard

Onze katten Cooper en Pippa hebben het erg naar hun zin gehad aan de foto’s en filmpjes te zien. Mooi kattenverblijf met verschillende ruimtes voor de poezels om zich terug te trekken. Miranda is ook erg lief voor ze, wat wil je nog meer!

Nathalie van Offeren - Heerhugowaard, Nathalie van Offeren

Onze Dobber 3 weken in de het kattenhotel verbleven. Hij werd heel goed verzorgd en heeft vrienden gemaakt. De verzorging was prima en is zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

Ed en Edith Winkler - Heerhugowaard, Ed en Edith

Simba en Nala hebben het goed gehad bij Miranda! Zij heeft een fijn verblijf gemaakt volop speel-verstop-en rust plekjes voor elke kat. Een prachtige plek waar je met een gerust hart je poes of kat naar toe kunt brengen. Miranda heeft echt aandacht voor haar logés maar ook voor hun baasjes en houdt je dan ook op de hoogte met foto’s en berichtjes. TOP adres! Miranda, nogmaals dankjewel!

Paulien Rote - Uitgeest

In2Cats was een hele fijne plek voor onze Maxi en Monster, ze kwamen ontspannen terug en we brengen ze vast en zeker nog eens langs! Een aanrader!

Menno en Hannah van Otten - Amsterdam

In2Cats een goed, sfeervol en gezellig kattenhotel. Onze Beer is er 9 dgn geweest en heeft het prima gehad. Lekker met andere poezen gespeeld, liep bij thuis komst te miauwen waar zijn vriendjes waren hij miste ze zelfs. Ook Miranda bedankt voor alle leuke foto’s en filmpjes welke je telkens weer naar mij stuurden tijdens onze vakantie zo was Beer toch een beetje bij ons. Echt een aanrader als de poes of poezen een plekje nodig hebben tijdens de vakantie.
Miranda nog veel succes en we zullen aan je denken als het weer nodig is.

Gerda Velzeboer - Akersloot

Onze kater Mylo heeft 3 weken doorgebracht in het knusse kattenhotel. Het hotel is vrij nieuw en prachtig opgezet. Er is genoeg ruimte voor de katten. Het leuke was ook dat Miranda regelmatig een foto of en filmpje opstuurde, zodat wij op vakantie konden zien dat het goed ging met onze vriend.
Voor een volgende vakantie hebben wij in ieder geval een mooi kattenhotel gevonden en raad het dan ook zeer zeker aan bij andere katteneigenaren.

Eline Alderden - Heerhugowaard

Onze Perzische kat Pearl heeft ook een heerlijke vakantie gehad bij In2cats. Dit was voor ons de eerste keer dat we Pearl brachten bij In2Cats en gelijk voor 3 weken. Dit kattenhotel gaan we zeker koesteren, want onze Pearl is daar uitstekend verzorgd geweest. Aan de foto’s, die Miranda ons doorstuurde, waren we ook gerust gesteld dat alles goed ging met haar en dat ze het naar haar zin had. Mooi opgezet kattenhotel, met veel ruimte, zowel binnen als buiten. Ze komen daar niets tekort!

Caterina Clapdorp - Almere

Ruim opgezet, goed verzorgd, prima vakantie adres voor onze kat.

Paul Geelen, Heerhugowaard - Heerhugowaard

Wij zijn blij dat Bliksem het zo naar zijn zin heeft gehad bij jullie. als we weer een adres nodig hebben weten we jullie te vinden, hoewel we nu wel ruim van te voren zullen moeten boeken want jullie gaan lekker met jullie katten hotel. Super verzorgt allemaal.

Martijn Laros

5-sterren resort voor de poes!
Onze poezen hebben twee weken vakantie mogen vieren bij Miranda, wat een lekker plekje voor ze. Het is een fijn huiselijke setting en onze Puk, die normaal lang moet wennen, liep zo haar reismandje uit om de omgeving te verkennen. Aangezien onze twee maatjes echte buitenkatten zijn is het erg fijn dat er veel plekjes buiten zijn waar ze kunnen relaxen en dat hebben ze dus ook veel gedaan! Kortom het is een heerlijke plek voor je huisdier. Veel speelmogelijkheid, plekjes om te relaxen zowel binnen als buiten, ze worden culinair verwend en Miranda geeft ze de nodige knuffels en aandacht elke dag.
Wat ook erg leuk is dat Miranda zo af en toe een fotootje stuurt om te laten weten hoe het met je huisdier gaat.

 

Janneke Smit-Nijstad, Alkmaar - Alkmaar

Onze kat heeft 2 weken in het kattenhotel gelogeerd. Het zag er erg leuk en verzorgd uit. Miranda doet het met hart, ziel en zaligheid. Fluffy had haar eigen plekje en zag er tevreden en goed uit. Af en toe kreeg ik een update met foto van Miranda. Kort om echt een aanbeveling!

 

Iet Wachter, Heemskerk - Heemskerk

In2Cats is een mooi kattenpension/kattenhotel. Miranda en haar vriend Derk hebben met veel liefde voor de kat dit hotel gebouwd. Hier kunt u met een gerust hart uw kat heen brengen als u op vakantie gaat. Ze zullen het er erg naar hun zin hebben. Mijn kat gaat zeker naar dit kattenhotel als ik op vakantie ga. Dan weet ik dat mijn kat niks tekort komt. Het is de moeite waard om er eens te gaan kijken als u een fijn plekje zoekt voor uw kat als u voor korte of langere tijd weg gaat.

Mevrouw Hijstek - Broek op Langedijk

Ben al bij het kattenhotel wezen kijken en wat wordt het mooi. Ik ga nu zeker met een gerust hart weg als mijn kat voor een fijne vakantie bij In2Cats is.

Mevrouw de Wit - Obdam

Wij vinden het reuze fijn dat we nu bij een kattenhotel terecht kunnen die ervaring heeft met raskatten en ook die verzorging kan bieden.

Meneer Blom - Sint Pancras