Kies je eigen suite uit

Bij kattenhotel in2cats

Plattegrond Kattenhotel (kattenpension) In2Cats

Ben je ook benieuwd naar welke Suites er beschikbaar zijn bij Kattenhotel In2Cats? Onze plattegrond geeft je heel eenvoudig inzicht in de routing binnen het hotel en de Suites.

Master, individuele, match en koppelbare Suites

De Master Suites zijn de grotere kamers voor meerdere katten van dezelfde eigenaar, familie, vrienden, kennissen of kan met de Match vorm optie gereserveerd worden mocht je minder katten hebben.

Bij de Suites staat precies aangegeven voor hoeveel katten de Suite geschikt is. Sommige Suites zijn te koppelen aan de Suite ernaast, waardoor de Suite nog eens vergroot kan worden. Mocht je twijfelen over het feit of jouw kat samen met een andere kat in een Suite kan dan is het mogelijk om een keertje te komen proeflogeren of reserveer de 1e keer een individuele 1-2 katten Suite.

Daarnaast ‘matchen’ wij ook op basis van leeftijd (bijvoorbeeld senioren katten of kittens) en ras bijvoorbeeld Britse Kortharen bij elkaar of Britten met Ragdolls. Rassen die qua karakter goed bij elkaar passen.

Thema Suites

Op de plattegrond staat het thema per Suite vermeld. Kattenhotel In2Cats heeft Suites in het thema Mice (muis), Forest (bos), Desert (woestijn) en Bird (vogel). De Suites zijn helemaal gestyled in het thema met bijbehorende thema behang, kleuren in die stijl, krabpalen, speeltjes, sfeermuziek, een infrarood verwarming en heerlijke mandjes. Zo heeft de Mice Suite fotobehang met een levensgrote muis erop, zijn de tinten van deze Suites in het donker en licht grijs, liggen er muizen speeltjes in de Suite, staat er een krabpaal met grijze mandjes, een kattenholletje en ook in de buitenren zijn er heerlijke grijze mandjes om in te liggen. Kijk voor meer informatie over de VIP Suites en foto’s op deze pagina van de website.

Buitenverblijf

Vrijwel iedere Suite beschikt over een buitenverblijf die uitkijkt op een slootje waarin eenden zwemmen, op onze mooie tuin of de landerijen. Dit buitenverblijf is overdekt en aan de windzijde dicht. Zodat je kat of katten heerlijk naar buiten kunnen en evengoed droog  blijven. De buitenrennen van de Suites nr. 7 t/m 15 zijn tevens ook nog eens op vensterbank niveau. Bij mooi weer zetten we het raam open en kunnen de katten rechtstreeks vanuit de Suite naar buiten in plaats van door het luikje.  Dit maakt de Suite ook nog eens veel ruimtelijker. Een ander bijkomend voordeel is dat de rennen super schoon blijven en eventuele buurtkatten geen contact kunnen maken met jouw kat of katten.

Wil je graag de Suites van Kattenhotel In2Cats komen bewonderen?
Neem dan contact met mij (Miranda) op via het contactformulier, of stuur mij een Whatsapp 06 -16503072, e-mail naar miranda@in2cats.nl of neem telefonisch contact met In2Cats op.