Proeflogeren

Kom gerust eens Proeflogeren bij In2Cats

Wil je eens ervaren of een Kattenhotel met Suites wat voor jouw kat of katten is? Reserveer dan een proeflogeer weekend of midweekje. Dan kunnen ze het hotel leren kennen, het team van In2Cats en wij jouw kat(ten). Zo komen we er ook direct achter of het beter is om in de toekomst voor een individuele Suite te gaan of dat een grotere Match Suite met 1 of 2 andere leuke katten erbij ook een goede optie is. Wij ‘matchen’ ook het liefste op basis van voorkennis over de kat of katten die hier verblijven, maar wij kijken hierbij ook naar het karakter, leeftijd (bijvoorbeeld seniore katten of kittens) en het ras.

Wennen

De 1e keer duurt het meestal zeker 1-2/3 dagen voor dat een kat gewend is. Reserveer daarom altijd een proeflogeer weekend of midweekje voor tenminste 3-4 dagen. Het voordeel is tevens dat jouw kat of katten bij een volgend verblijf minder tijd nodig hebben om te wennen. Ook wij kennen inmiddels jouw kat of katten en jullie wensen. Wat natuurlijk fijner is voor zowel ons team als jullie als kattenbaasje. Tijdens het proeflogeren houden we je dagelijks op de hoogte van hoe het gaat met foto’s, filmpjes en een tekstuele toelichting via Whatsapp of mail.

Wil je graag een proeflogeer weekend of midweek aanvragen?
Reserveer dan via het reserveringsformulier of neem contact met mij op via Whatsapp: 06-16503072, e-mail: miranda@in2cats.nl of telefonisch via: 06-16503072.

Voor vragen of om te reserveren
Neem gerust contact met mij op