Klanten waarderen ons

Bij Kattenhotel In2Cats

Turbo Britse Korthaar bij Kattenhotel In2Cats

Britse Korthaar Turbo

Mijn Brits korthaar Turbo is voor het eerst tien dagen uit logeren geweest Kattenhotel bij In2Cats. In het verblijf met nog twee andere katten had hij het niet helemaal naar zijn zin. Gelukkig had Miranda nog een fijne prive kamer en besloot om hem wat meer privacy te geven. Dat vond Turbo veel fijner. Hij kon weer ontspannen. Miranda, de eigenaresse van Kattenhotel In2Cats, let goed op het welzijn van alle katten. Mijn Britse Korthaar Turbo kreeg van haar ook ander voer. Dental Care voer van Royal Canin, omdat hij nogal kwijlde, waarschijnlijk door een pijnlijk gebit. Met succes, zijn kin is nu droog en schoon. Miranda veel dank voor je goede zorgen. Nel Ruitebeek
Gerry Strijbos

Gerry Strijbos

Miranda en haar team hebben Lux weer lekker in de watten gelegd en goed verzorgd bij Kattenhotel In2Cats. We ontvingen tijdens onze vakantie leuke filmpjes en foto’s. Daar worden we heel blij van. Onze Ragdoll Lux zag er heel goed uit dat we haar weer ophaalde. Ze heeft een beetje extra aandacht nodig en gebruikt ook medicijnen. Alles ging heel goed. Top team. Volgend jaar hopen we dat ze weer mag logeren bij in2cats.
Britse Kortharen Felix en Frisco bij In2Cats

Dorina Okker – Felix en Frisco

Onze twee Britse Kortharen zijn met veel liefde en aandacht verzorgd door Kattenhotel In2Cats en haar team tijdens onze vakantie. We kregen regelmatig updates met leuke foto’s van de heren. Ze konden heerlijk in de vensterbank en vanuit de buitenren van hun suite naar buiten kijken en kwamen zeer relaxed thuis. Heel blij met de service van Kattenpension In2Cats! Met een gerust hart laat ik onze katers hier achter. Zeer aan te bevelen 5 sterren kattenhotel!
Blauwe Rus Snowy bij kattenhotel In2Cats

Dorina Assink Klepper

Prachtig kattenhotel waar je kat met liefde en respect wordt behandeld. Miranda de eigenaresse van Kattenhotel In2Cats geeft elke dag wel een reactie op wHats app met een foto erbij. Wij hebben een angstige bange grijze muts van een poes, maar bij Miranda voelde ze zich thuis. Dit jaar gaat onze kat voor de 2e keer naar Miranda toe en wij gaan met een gerust hart op vakantie, omdat we weten dat ze goed zit.
Cecile Lammers

Cecile Lammers

Onze Ozzy is 3 weken in het kattenhotel In2Cats geweest. Wat ben ik blij dat ik voor Kattenhotel In2Cats gekozen heb. Je krijgt foto's en filmpjes tijdens je vakantie. Je kent je eigen kat en je ziet dat hij het fijn heeft. Dank je wel Miranda voor je goede zorgen. Je zal Ozzy vaker te logeren krijgen!
Nozem bij In2Cats

Clara Overes

Toen ik Miranda ontmoette en haar hoorde vertellen over haar Kattenhotel In2Cats klonk zij meteen als iemand aan wie wij onze Nozem durfden toe te vertrouwen. Toen hadden we het hotel nog niet gezien! Nadat we dat op de website goed hadden bekeken, belden we Miranda met een aantal vragen. Wij hebben onze kat nog niet heel lang en het is een katje dat al veel heeft meegemaakt. De kennis die uit haar antwoorden klonken, hebben ons meteen overtuigd. Het is de eerste keer dat we meteen kiezen voor verblijf in een kattenhotel in plaats van dagelijkse verzorging aan huis. We hebben Nozem nu eerst laten kennismaken tijdens een korte vakantie en brengen hem met een gerust hart voor een iets langere tijd. We weten dat hij bij Miranda en het hotel alles heeft dat hij nodig heeft. En meer...(vriendjes!).
Sibeer Sammy bij In2Cats

Asta Holersma

Dankzij de voortreffelijke verzorging van Miranda van Kattenhotel In2Cats heeft onze Sibeer Sammy het heel erg naar zijn zin gehad. Elke dag een foto of een video zorgden ervoor dat wij met een gerust hart weg konden. Bedankt Miranda!
Kat Pluis bij Kattenhotel In2Cats

Birgitta van Essen

Geweldig kattenhotel voor de allerbeste zorg tijdens vakanties bijvoorbeeld. Erg lieve eigenaresse en super schoon alles! Mijn twee katten Pluis en Muis komen er nu al het 6 jaar en het blijft fantastisch voor ze. Echt een soort vakantie ook voor hen daar bij Kattenhotel In2Cats!
Sibeer Blixem bij Kattenhotel In2Cats

Marion Stam

Voor ons was het fijn dat onze Blixem in een veilige omgeving, een heerlijk weekend had terwijl wij onze handen vrij hadden voor familiebezoekjes. Blixem komt zeker tijdens de vakantie weer logeren bij Kattenhotel In2Cats. Hij heeft er veel speeltjes, klim en klauter mogelijkheden, verschillende ruimtes en een buiten bij In2Cats had hij het helemaal naar zijn zin.
Kruising Pers Finley bij In2Cats

Anouk Zijlstra

Kattenhotel In2Cats gerund door Miranda is echt een topplek om je kat met een gerust hart aan over te laten als je op vakantie gaat. Miranda is een warm persoon en heeft het kattenhotel voorzien van allerlei fijne plekjes waar je kat kan relaxen, klimmen en spelen. Het is hygiënisch en schoon en van alle gemakken voorzien. Tijdens het verblijf wordt je voorzien van foto's en filmpjes van het verblijf van je kat of poes. Dit vond ik erg fijn. Bij het ophalen van onze Finley (rond de kerstperiode) kregen wij zelfs een prachtige kerstkaart en een speeltje voor onze kat mee. Super attent! Voor ons is dit de vaste verblijfplek van onze kat. Wij zijn Miranda erg dankbaar.
Britse Korthaar bij Kattenhotel In2Cats

Charlotte Engelenburg

Afgelopen week hebben onze drie katten : Britse Korthaar Olaf, Elly Mae en Joepie voor het eerst bij Kattenhotel In2cats gelogeerd. Wat een super fijn hotel is dit. Ze hebben mooie, schone kamers, veel aandacht voor de katten en je ontvangt dagelijks leuke foto’s en updates. Wij komen dan ook graag terug bij Kattenhotel In2Cats. Wij bedanken jullie voor de goede zorg voor onze katten en service.
Ragdoll bij In2Cats

Jerome Brussee

Wij vinden Kattenhotel In2Cats een heel goed onderkomen voor katten met veel leuke speel- en slaapplekjes. Er wordt goed voor onze twee Ragdolls gezorgd. We kregen regelmatig updates via de app van onze twee mooie jonge Ragdoll kittens. In2Cats is voor ons dan ook een echte aanrader.
Esther van Mourik

Esther van Mourik

Geweldige plek voor je kat. Onze Maine Coon Tenzing kon samen met de andere katten spelen binnen en buiten. We werden voortdurend op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze kat, ondersteund met leuke foto’s en berichtjes. Tenzing heeft het er heel goed gehad. Hij zat dik in zijn vacht. Zag er heel goed uit en hij wilde niet eens meer mee terug. Gelukkig was hij ook heel blij toen hij weer thuis kwam. We komen zeker bij terug bij In2Cats. Heel veel dank Miranda van Kattenhotel In2Cats voor alle goede zorgen❤️. Esther en Marc
Bengalen bij Kattenhotel In2Cats

Mirjam van der Pol

Wij zijn echt superblij dat we dit fijne kattenhotel hebben gevonden. Bij Kattenhotel In2Cats kunnen we met een gerust hart onze twee Bengalen Mazzel en Brooche achterlaten. Het is er super schoon en ze zo worden goed verzorgd. Je kunt echt merken dat Miranda haar passie en liefde bij de katten ligt. Mirjam van der Pol, Den Helder
Britse Korthaar Kaitec bij In2Cats

Andre Vet

Heerlijke plek voor de poezels . Meer dan genoeg ruimte in het prachtige verblijf en altijd liefdevolle verzorging bij In2Cats. Prima bereikbaar, schoon en netjes. Kortom een enorme aanrader!
Poes Minous bij In2Cats

Henny Drieenhuizen

Een geweldige plek voor je katten. Het is er schoon en gezellig met veel klim en speel dingen. Daarbij is de eigenaresse zeer betrokken en heel lief. Dat heb ik gemerkt na een ongeluk waarbij mijn kat haar pootje kwijt raakte. Hierbij heeft zij mij geadviseerd en een luisterend oor geboden.
Merlin kraan bij In2Cats

Sonja Korringa

Miranda runt het katten hotel met zeer veel liefde en enthousiasme. We hebben eerst kennis kunnen maken en rond kunnen kijken voor we zouden beslissen of we onze kat Merlin bij In2cats zouden laten logeren. Zowel voor ons als voor Merlin was het spannend omdat we nog nooit eerder gebruik gemaakt hebben van een kattenhotel. Na de hartelijke ontvangst en rondleiding door eigenaresse Miranda hadden we een zeer goed gevoel en hebben we online geboekt. Er wordt super op hygiëne gelet er is fijne muziek op de achtergrond, veel verstop en speelplekjes en er is een aparte kamer voor als het vermoeden bestaat dat een katje diarree heeft en mogelijk andere katten kan besmetten. Die verblijft dan apart. Ook als katten wat angstig zijn kunnen ze in een aparte kamer wennen. Merlin was slechter best snel gewend en toen we hem 10 dagen later gingen ophalen was hij super relaxed! Alsof hij zelf ook op vakantie was geweest. Dat gaf een nog beter gevoel. We kregen tijdens de vakantie regelmatig fotootjes via WhatsApp, erg leuk. Volgende keer zullen we onze vriend hier graag weer laten logeren. Bedankt Miranda, voor de goede zorgen.
witte kater Merlin bij In2Cats

Roel en Sonja

Onze kater Merlin hebben wij elf nachten bij In2Cats ondergebracht. Wijzelf gingen op reis en ons huis werd ondertussen verbouwd en we wilden deze drukte zelf al niet, laat staan dat we onze grote vriend in de ellende achter wilden laten. Met enige spanning hebben we hem naar in2cats gebracht waar Miranda en haar team de zorg op zich namen. Tijdens onze reis kregen we regelmatig foto's en zagen we dat meneer het na enige gewenning prima naar zijn zin had. Onze lichte bezorgdheid verdween als sneeuw voor de zon en toen we hem ophaalden was hij uitermate ontspannen en erg op zijn gemak. Het leek of hij zelf ook vakantie had gehad. Thuis ging ook al meteen alles zijn gangetje, hoewel meneer wel wat knuffelig was. Normaal past de buurvrouw (prima) op onze kat maar nu we weten dat hij het zo prettig heeft gehad laten we voortaan deze zorg over aan in2cats.
Max Britse Korthaar bij Kattenhotel In2Cats

John en Joyce Veltrop

Onze 2 brits kortharen Max & Dex zijn voor het eerst ruim 2 weken op vakantie geweest bij Kattenhotel In2Cats. Ze zijn geweldig verzorgd en we werden regelmatig op de hoogte gehouden d.m.v. foto's en filmpjes waar we erg blij mee waren. Ook omdat het voor ons en de katten de eerste keer was. Met ophalen stonden we eerst met Dex te kletsen en onderhand was Max al bijna in zijn Bench gekropen. Mochten we een volgende keer weer in nood zitten dat gaan ze daar zeker weer heen! Bedankt Miranda!
Britse Korthaar Jan Willem bij In2Cats

Edwin van Rij

Eerste keer dat onze Britse Korthaar naar kattenhotel In2Cats ging, super tevreden en de kat heeft het heerlijk gehad. Echt een aanrader om hier je kat/poes tijdelijk onder te brengen. Miranda is een fantastische gastvrouw voor de katten en wij kregen regelmatig updates en foto's hoe het ging, top Miranda bedankt en tot de volgende vakantie
Kater Boef bij Kattenhotel In2Cats

Liesette Drieenhuizen

Mijn katten hebben het erg naar hun zij gehad. Ze zijn er drie weken geweest en wilde eigenlijk helemaal niet naar huis toe. Eenmaal thuis liepen ze te miauwen voor hun vriendjes. Blij met alle foto’s en berichtjes zodat ik met een gerust hart op vakantie kon gaan. Een aanrader voor iedereen!
Britse Korthaar James bij Kattenhotel In2Cats

Caroline IJsselstein

Voor het eerst heb ik mijn Britse Korthaar James bij in2cats ondergebracht tijdens mijn vakantie. Kan niet anders zeggen dat dit erg goed is bevallen. Keurig ruim en schoon verblijf. Voor de katten die moeten wennen is er een 'rustig' verblijf gecreëerd met wat rustigere katjes ( vond ik een prettig idee ) Mijn Brit James is 9 dagen geweest en ik heb 9 dagen foto's en berichten ontvangen hoe hij het maakte, een service die ik buitengewoon heb gewaardeerd. Kortom een echte aanrader als je je kat met een goed gevoel wilt achter laten.
Bengaal Nela bij In2Cats

Lucas van Schouwen

Ruimtes zien er zeer verzorgd en netjes uit, genoeg ruimte voor de katten om te dollen en te spelen, of om rustig te luieren. Onze Bengalen komen hier regelmatig lgoeren en willen eigenlijk niet meer mee naar huis terug. De eigenaar stuurt je meermaals foto's per Whatsapp en post het eea op Facebook zodat je kunt zien dat je katten het naar hun zin hebben. Ze gaan zeker vaker naar Kattenhotel In2Cats.
Jack de kater bij In2Cats

Wietske Susanna

Onze kat Jack is 19 dagen verbleven bij In2Cats en heeft het echt geweldig gehad. Hij wilde niet meer mee naar huis en eigenlijk wilden ze hem liever houden! Hij is echt goed verwend en verzorgd en volgende x komt hij weer logeren! Een super mooi verblijf waar de katten veel plezier beleven, zowel binnen als buiten en ze krijgen ontzettend veel lieve aandacht. Wat ook superfijn is dat hij terecht kon terwijl hij apart voer krijgt.
Noorse Boskat Fietje bij In2Cats

Diny en Jaap Faber

Onze Noorse Boskat Fietje, een poesje van 9 maanden oud, heeft een hele fijne tijd gehad in het kattenhotel In2Cats van Miranda. Voor onze geruststelling stuurde Miranda ons af en toe een foto/filmpje toe op ons vakantieadres. Toen wij zagen, dat Fietje het zo enorm naar haar zin had, begon onze vakantie pas echt. Het kattenhotel In2Cats is een aanrader. Fietje gaat er zeker weer naar toe. Miranda bedankt voor je goed zorgen.
Dusha bij Kattenhotel In2Cats

Linda Lugtenberg

Onze poes Dusha is nu voor de tweede keer bij kattenhotel In2Cats geweest en dat zal zeker niet de laatste keer zijn. Miranda zorgt met hart en ziel voor de katten en elke kat krijgt precies wat hij/zij nodig heeft. Of het nu speciaal voer, beetje extra aandacht, kambeurten of wat dan ook is, het wordt met liefde gedaan. De updates die ze heel regelmatig geeft met filmpjes en foto's zijn ook een super service waardoor de baasjes nog geruster weg kunnen gaan. Verder zijn er meer dan voldoende ligplekjes, mandjes, klimpalen, verstopplekjes binnen en buiten en allemaal goed verzorgd. In2Cats is wat míj betreft echt een aanrader!
Cooper Britse Korthaar bij In2Cats

Nathalie van Offeren

Onze Britse Kortharen Cooper en Pippa hebben het erg naar hun zin gehad bij Kattenhotel In2Cats! Dit was duidelijk aan de foto's en filmpjes te zien. Mooi kattenhotel met hele mooie suites en buitenverblijven. Miranda is ook erg lief voor ze, wat wil je nog meer!