Kattenhotel In2Cats beschikt over 10 riante, lichte en luxe VIP Suites of prive kamers. Waarvan 8 VIP Suites met een buitenverblijf die uitkijken op het groen en nog twee binnenkamers met een mooie raampartij . Katten kunnen vanuit hun mandje heerlijk naar buiten  kijken naar de vogeltjes en het groen.  Alle kamers zijn gedecoreerd in de thema’s Forest, Bird,  Mice  en Dessert. De kamers zijn ingericht met  mooie krabpalen, heerlijke mandjes, kattenhuisjes, een luxe voederplateau, ruime open kattenbak, (catnip) speeltjes (zoals cactus, roodborstjes, koolmezen en levensechte reuze muizen), een houten balspel en daarnaast speelt er op de achtergrond zacht rustgevende muziek. Iedere kamer beschikt over een energiezuinige Infrarood verwarming. Dus het is altijd aangenaam warm in de Suites.  Tussen de 6 allernieuwste Suites bevinden zich tussenramen die te openen zijn dus van 2 Suites kunnen wij 1 grotere Suite maken. Ook ideaal als je de katten uit 1 familie of van vrienden wil combineren.  

Een VIP kamer bij Kattenhotel In2Cats is ideaal voor katten met speciaal voer : zoals Hypo Allergeen vanwege een overgevoeligheid voor voer of een allergie. Katten met Diabetes. Wij prikken op gezette tijden, houden toezicht en zorgen ervoor dat de kat voldoende gegeten heeft alvorens wij insuline prikken. Katten met Astma, Schildklier- en Nieraandoening of een andere medische aandoening. Daarnaast is een VIP kamer ook fijn voor katten die wat banger/schuwer, op leeftijd (kwetsbaarder) of juist nog heel jong (kittens) zijn.

Wil je graag de nieuwe VIP Suitess van Kattenhotel In2Cats komen bezichtigen? Maak dan een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact met Miranda Bleeker op via : 06-16503072. Of reserveer direct via Reserveren