Luxe Suites bij In2Cats

Een eigen suite of samen met 2 max 6 andere katten

Kattenhotel In2Cats beschikt over maar liefst 15 riante, lichte en luxe VIP Suites of privé kamers. Bekijk de suites en kamers op de plattegrond.

Kattenhotel In2Cats heeft Suites in het thema Mice (muis), Forest (bos), Desert (woestijn) en Bird (vogel). De Suites zijn helemaal gestyled in het thema met bijbehorende thema behang, kleuren in die stijl, krabpalen, speeltjes, sfeermuziek, een energiezuinige infrarood verwarming en heerlijke mandjes. Zo heeft de Mice Suite fotobehang met een levensgrote muis erop, zijn de tinten van deze Suites in het donker en licht grijs, liggen er muizen speeltjes in de Suite, staat er een krabpaal met grijze mandjes, een kattenholletjes en ook in de buitenren zijn er heerlijke grijze mandjes om in te liggen.

De Master Suites zijn de grotere kamers voor meerdere katten van dezelfde eigenaar, familie, vrienden, kennissen of kan met de Match vorm optie gereserveerd worden mocht je minder katten hebben.

Bij de Suites staat precies aangegeven voor hoeveel katten de Suite geschikt is. Sommige Suites zijn te koppelen aan de Suite ernaast, waardoor de Suite nog eens vergroot kan worden. Mocht je twijfelen over het feit of jouw kat samen met een andere kat in een Suite kan dan is het mogelijk om een keertje te komen proeflogeren of reserveer de 1e keer een individuele 1-2 katten Suite.

Daarnaast ‘matchen’ wij ook op basis van leeftijd (bijvoorbeeld seniore katten of kittens) en ras bijvoorbeeld Britse Kortharen bij elkaar of Britten met Ragdolls. Rassen die qua karakter goed bij elkaar passen.

Buitenverblijf

Vrijwel iedere Suite beschikt over een buitenverblijf die uitkijkt op een slootje waarin eenden zwemmen, op onze mooie tuin of de landerijen. Dit buitenverblijf is overdekt en aan de windzijde dicht. Zodat je kat of katten naar buiten kunnen en evengoed droog kunnen blijven. De buitenrennen van de Suites nr. 7 t/m 15 zijn tevens ook nog eens op vensterbank niveau. Bij mooi weer zetten we het raam open en kunnen de katten rechtstreeks vanuit de Suite naar buiten in plaats van door het luikje. Doordat deze buitenrennen op vensterbank niveau zijn kunnen de buurtkatten dus ook geen contact maken met jouw kat of katten.

Katten met speciale wensen

Een VIP kamer bij Kattenhotel In2Cats is ideaal voor katten met speciale wensen.  Zoals met speciaal voer : zoals Hypo Allergeen vanwege een overgevoeligheid voor voer of een allergie. Katten met Diabetes. Wij prikken op gezette tijden, houden toezicht en zorgen ervoor dat de kat voldoende gegeten heeft alvorens wij insuline prikken. Katten met Astma, Schildklier- en Nieraandoening of een andere medische aandoening. Daarnaast is een VIP kamer ook fijn voor katten die wat banger/schuwer, op leeftijd (kwetsbaarder) of juist nog heel jong (kittens) zijn.

Wil je graag de Suites komen bezichtigen?

Wil je graag de Suites een keer komen bewonderen? Neem dan contact met mij (Miranda) op via het contactformulier of stuur mij dan een Whatsapp op 06 -16503072, e-mail naar miranda@in2cats.nl of neem telefonisch contact met In2Cats op.

Voor vragen of om te reserveren
Neem gerust contact met mij op