Reserveren

Bij Kattenhotel In2Cats

Wil je graag reserveren bij kattenhotel (kattenpension) In2Cats? Vul dan het contactformulier in. Wanneer wij de reservering hebben ontvangen, dan ontvang je van ons binnen 48 uur een bevestiging.

Bij het plaatsen van een reservering ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Alle gereserveerde dage mogen bij het brengen van je kat vooraf contant, per pin of per bank worden voldaan. De tarieven zijn per nacht inclusief BTW (prijswijzigingen voorbehouden). Tot 3 weken voor het verblijf kan gratis geannuleerd worden. Bij annulering binnen 1-3 weken voor aanvang brengen wij 50% en binnen minder dan een week van tevoren 75% van de kosten in rekening. Eerder ophalen geeft geen recht op restitutie, bij later brengen blijft de plicht van betaling over de gehele geboekte periode. Bekijk onze tarieven op de tarievenpagina.

Wij vragen u om uw kat voor 12:00 uur op te halen. Dit vanwege de komst van nieuwe gasten. Bij het ophalen na 12:00 uur rekenen wij een halve dag extra . Eventuele dierenarts- en of medicijnkosten dienen bij het afhalen te worden voldaan.

Een geldige enting voor de kattenziekte (niet ouder als 3 jaar) en de niesziekte (niet ouder als een jaar) zijn verplicht om bij kattenhotel In2Cats te mogen verblijven. Er moet minstens 3 maar liever 4 weken zitten tussen de datum van het verblijf en de enting. Bij de Bordetella neuspipet (niet verplicht) zelfs 8 weken. Zit deze tijd er niet tussen dan kan de kat niet in het hotel verblijven. Daarnaast dient je kat uiteraard ontvlooid en ontwormd te zijn. Tip: StrongHold of Bravecta Plus.

Graag het dierenpaspoortje meenemen bij het brengen van je kat.

We zouden het leuk vinden als je na het verblijf van jouw kat een recensie zou willen achterlaten.

Tot snel, bij 5* Kattenhotel (kattenpension) In2Cats in Heerhugowaard

LET OP! AL VOLGEBOEKT

Kattenhotel In2Cats zit inmiddels al bijna vol tijdens de Voorjaarsvakantie van 17 t/m 25 februari. Alleen de Desert Suite nr. 9 voor 1-2 katten t/m 21 februari nog vrij en de Forest Suite nr. 1 voor 2-3 katten t/m 21 februari. 

Tijdens de meivakantie zitten wij inmiddels al bijna helemaal vol! Alleen is er vanaf 27 april t/m 1 mei nog een plekje in de Master Mice Suite nr. 3 en vanaf 30 april nog 3 plekjes in de Master Forest Suite nr. 5 (voor bijvoorkeur een Ragdoll/Noor/Maine Coon/Sibeer/Brit). Ook hebben wij de Forest Suite nr. 2 geschikt voor 2-3 katten, nog beschikbaar t/m 28 april.   

Tijdens de zomervakantie zitten wij van 23 juli -25 augustus al vol in zowel de Eigen Suites als in de Master Suites : dus samen met 2-4 andere katten. Wel is het mogelijk om de wachtlijst geplaatst te worden. 

Voor- en na deze volgeboekte periodes is er mogelijk nog wel plek. Vraag om de beschikbare Suites voor dat jezelf je vakantie boekt.

De gegevens van uw reservering worden alleen gebruikt voor de reservering van uw kat bij Kattenhotel In2Cats en nimmer verstrekt aan derden. Dit in het kader van de AVG: algemene verordening gegevensbescherming.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
DD dash MM dash JJJJ
Mannetje of vrouwtje*
Kan goed samen met andere katten?*
Heeft de kat snel last van slappere ontlasting?*
Heeft de kat niesziekte (gehad), hoest of heeft hij/zij allergie?*
DD dash MM dash JJJJ
Keuze type verblijf?
Voorkeur Suite nummer van de plattegrond
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Reserveren kattentaxi*
Hoe heeft u ons gevonden?
Algemene voorwaarden*