Even voorstellen

Miranda Bleeker

Al van kleins af aan ben ik opgegroeid met katten. Mijn ouders hadden vroeger Perzische katten,  later een Maine Coon en Abbessijn. Mijn passie voor katten en hun verzorging groeide toen ik twee Maine Coon’s nam zodra ik op mezelf ging wonen.  Niet veel later startte ik mijn eigen Maine Coon & Ragdoll Cattery en in 2016 heb ik mijn complete droom waar gemaakt met de opening van 5-sterren Kattenhotel In2Cats. Op het eind resultaat zijn we stiekem wel een beetje trots.

Ik ben in het bezit van een HEAO diploma en nieuwste diploma “besluit houders van honden en katten”. Deze opleiding omvat onder andere anatomie, fysiologie en pathologie (ziekteleer), genetica, rassenkennis, EHBO, voeding, gedrag, wetgeving en organisatie. Daarnaast heb ik een opleiding vacht en nagelverzorging gevolgd en inmiddels ben ik geslaagd voor de K1 en K2 als Kattengedragsdeskundige.

We zijn een gecertificeerde praktijkopleider bij het SBB.
Ons bedrijf staat ingeschreven bij de KvK.

Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken bij Kattenpension In2Cats

Voor vragen of om te reserveren
Neem gerust contact met mij op