Ik (Miranda) heb sinds 2004 ervaring met het verzorgen van katten. Voorheen met mijn Maine Coon & Ragdoll Cattery. Sinds 2016 heb ik mijn droom waar gemaakt met de opening van 5-sterren Kattenhotel In2Cats. Op het eind resultaat zijn we stiekem wel een beetje trots.

Ik ben in het bezit HEAO diploma en nieuwste diploma “besluit houders van honden en katten”. Deze opleiding omvat onder andere anatomie, fysiologie en pathologie (ziekteleer), genetica, rassenkennis, EHBO, voeding, gedrag, wetgeving en organisatie. Daarnaast heb ik een opleiding vacht en nagelverzorging gevolgd en inmiddels ben ik geslaagd voor de K1 en K2 als Kattengedragsdeskundige. 

We zijn een gecertificeerde praktijkopleider bij het SBB.
Ons bedrijf staat ingeschreven bij de KvK.

Je bent altijd welkom om een keertje te komen kijken bij Kattenpension In2Cats.