Voeding, verzorging & veel aandacht voor de katten.

Bij kattenhotel in2cats

Kattenhotel (kattenpension) In2Cats hecht veel waarde aan een goede voeding, gezondheid en verzorging.

Voeding bij kattenhotel In2Cats

Elke kat heeft zijn eigen eetritme, daarom zorgen wij ervoor dat onze katten de hele dag de keuze hebben uit lekkere en gezonde brokjes van Royal Canin, waaronder de Kitten, Junior Maine Coon, Hair & Skin, Sensible, Shelter Mix (vitamine mix), Exigent Savour, Gastro Intestinal en AnAllergenic. Eet jouw kat andere of speciale brokjes of voer, dan mag je eigen voer meegeven. Zorg ervoor dat je voldoende voer meegeeft duidelijk voorzien van uw naam en de naam van uw kat voor de gehele verblijfsperiode, de wijze en regelmaat van voeden erbij. Wij zullen ervoor zorgen dat uw lieveling uitsluitend gevoederd krijgt wat het beste is voor hem/haar. Tijdens het eten wordt jouw kat dan even een eigen ruimte geplaatst, zodat zij in alle rust de voeding kan eten, waarna ze direct weer bij de andere katten mag.

Verzorging van je kat

Naast een goede en gezonde voeding besteedt kattenhotel In2Cats ook aandacht aan de lichamelijke verzorging van de vacht, oortjes, ogen, etc. Heb je een raskat en speciale wensen voor wat betreft de verzorging laat het ons weten. De tarieven van In2Cats zijn inclusief basisverzorging en voeding, voor zover de gewenste voeding in het pension aanwezig is. Kosten voor medicijnen, vlooien- en ontwormingsbehandelingen zijn niet inbegrepen.

Dierenarts

Indien uw kat tijdens het verblijf in ons pension onverhoopt ziek wordt, zullen wij een dierenarts raadplegen. De kosten van het bezoek aan/van de dierenarts komen voor rekening van de eigenaar.

Vaccinaties van je kat

Katten dienen bij aankomst in kattenhotel In2Cats gevaccineerd te zijn tegen katten- en niesziekte. Is uw kat ingeënt tegen niesziekte, dan mag die enting niet ouder zijn dan 1 jaar en voor kattenziekte geldt niet ouder dan 3 jaar. Voor beide entingen geldt niet jonger dan drie weken. Het is mogelijk om katten een “bordetella-enting” te geven. Deze is niet verplicht, echter wel aan te raden. De Bordetella neuspipet heeft minimaal 6 weken inwerktijd nodig. De geldigheidsduur van de verplichte vaccinaties mag tijdens het verblijf van uw kat niet verlopen. Het feit dat alle katten gevaccineerd zijn, geeft niet de garantie dat de katten geen niesziekte zouden kunnen ontwikkelen.

Ontwormen en ontvlooien van katten

Om besmettingen over en weer te voorkomen, dient uw kat vóór het verblijf ontwormd en preventief behandeld te zijn tegen vlooien en wormen. Ontworming graag met Panakur (bij buitenkatten verplicht) : 5 daagse kuur. Panakur werkt tegen wormen en parasieten. Mochten wij bij jouw kat vlooien of vlooienuitwerpselen ontdekken dan ontvlooien wij jouw kat. Als een kat vlooien heeft dan heeft zij ook wormen. Je kat zal tijdelijk apart geplaatst worden. Hiervoor heeft In2Cats een mooie ruime quarantaine kamer met ramen, waardoor men toch de andere katten nog kan zien.  Je kat mag na 24 uur als de ontvlooiIng en ontworming zijn werking heeft gedaan weer bij de andere katten. De kosten van ontwormen en ontvlooien zijn niet in onze tarieven inbegrepen. Zie voor de kosten onze tarievenlijst. De kosten dienen voldaan te worden op de ophaaldag.

Voor vragen of om te reserveren
Neem gerust contact met mij op