Geweldig!! door omstandigheden konden mijn ouders en buren niet op de katten passen zoals ze al 13 jaar (ver) gewend zijn. Maar vanaf nu blijven ze logeren in dit hotel! mijn 2 uiterst verwende katjes hebben het hier zo verschrikkelijk naar hun zin gehad, dat ik ze met moeite mee naar huis kreeg. Om de dag heb ik lieve foto’s of berichten van de eigenaresse gekregen en de katten reageren echt op haar stem. Zo’n lieve vrouw die zo verschrikkelijk goed is met kattengedrag. Een van mijn katten vond ik altijd een beetje contact gestoord met andere katten hier op de buurt. Nu in het hotel maakte ‘De Siep’ (zo heet i) zelf om de dag nieuwe vriendjes, eerst bleef hij alleen een dag op zolder, die ideale plek om alles te overzien en lekker te schuilen, Maar na 2 dagen was hij ook thuis vermaakte zich zelfs buiten. De andere Garfield was gelijk weg en lekker bezig met zijn nieuwe speelmaatjes. Echt een aanrader!!!!