Toen ik Miranda ontmoette en haar hoorde vertellen over haar Kattenhotel In2Cats klonk zij meteen als iemand aan wie wij onze Nozem durfden toe te vertrouwen. Toen hadden we het hotel nog niet gezien! Nadat we dat op de website goed hadden bekeken, belden we Miranda met een aantal vragen. Wij hebben onze kat nog niet heel lang en het is een katje dat al veel heeft meegemaakt. De kennis die uit haar antwoorden klonken, hebben ons meteen overtuigd. Het is de eerste keer dat we meteen kiezen voor verblijf in een kattenhotel in plaats van dagelijkse verzorging aan huis. We hebben Nozem nu eerst laten kennismaken tijdens een korte vakantie en brengen hem met een gerust hart voor een iets langere tijd. We weten dat hij bij Miranda en het hotel alles heeft dat hij nodig heeft. En meer…(vriendjes!).