Een DIKKE aanrader voor diegene die om zijn/haar dieren geeft en een luxe warme comfortabele verblijf hem/haar gunt. We hebben hiervoor gekozen omdat we niet zo een goede ervaring hadden met iemand anders in een andere dorp waardoor we naar een betere katten hotel zochten. Na deze ervaring, bij In2cats, willen we geen andere meer. Onze poes is hier enorm in de watten gelegd, en bij het ophalen merkten we meteen dat ze zich er thuis voelde/ wou niet eens mee. En ze zag er heel goed en gezond uit en heel ontspannen, geen geurtje te bekennen. Wij zijn heel blij met jullie!!!Dank jullie wel!!! Ook hoe vriendelijk jullie en open voor alles staan! T hotel is ook om er in te willen blijven, zo ontzetten mooi en overvloed aan alles voor de katjes (speelgoed, naar alle smaken schuilplekjes, veel met boomstammetjes gemaakt, erg erg mooi en katten hebben er veel vreugde, dat merk je als je binnen komt en alle katjes ontmoet). Ook goede voer en stromend water (fonteintje). Ik kan blijven schrijven, maar dit is Hemel en Aarde vergeleken met wat we al hebben meegemaakt! We komen Graag in de zomer terug!!