Miranda runt het katten hotel met zeer veel liefde en enthousiasme. We hebben eerst kennis kunnen maken en rond kunnen kijken voor we zouden beslissen of we onze kat Merlin bij In2cats zouden laten logeren.

Zowel voor ons als voor Merlin was het spannend omdat we nog nooit eerder gebruik gemaakt hebben van een kattenhotel. Na de hartelijke ontvangst en rondleiding door eigenaresse Miranda hadden we een zeer goed gevoel en hebben we online geboekt.

Er wordt super op hygiëne gelet er is fijne muziek op de achtergrond, veel verstop en speelplekjes en er is een aparte kamer voor als het vermoeden bestaat dat een katje diarree heeft en mogelijk andere katten kan besmetten. Die verblijft dan apart. Ook als katten wat angstig zijn kunnen ze in een aparte kamer wennen. Merlin was slechter best snel gewend en toen we hem 10 dagen later gingen ophalen was hij super relaxed! Alsof hij zelf ook op vakantie was geweest. Dat gaf een nog beter gevoel.

We kregen tijdens de vakantie regelmatig fotootjes via WhatsApp, erg leuk. Volgende keer zullen we onze vriend hier graag weer laten logeren. Bedankt Miranda, voor de goede zorgen.